Ai la dispozitie 14 zile pentru a te razgandi! Indiferent de motiv!

ART. 1
In cazul in care ai constatat, la deschiderea coletului, unul dintre urmatoarele lucruri:
a) produsul/produsele sunt deteriorate din cauza transportului
b) comanda este incompleta
c) ai primit alte produse, nu pe cele comandate de tine
d) unul sau mai multe produse prezinta defecte de fabricatie evidente
Te rugam sa ne contactezi, in 24 de ore (telefonic sau pe e-mail), pentru ca noi vom rezolva situatia in cel mai scurt timp, pe cheltuiala noastra. Lucrurile de la punctele a), b), c), d) nu se vor intampla niciodata, insa este bine de stiut 🙂

PROCEDURA DE RETURNARE A PRODUSELOR

 • Pasul 1Completeaza formularul de mai jos. Dupa introducerea datelor de contact, ai posibilitatea de a selecta una dintre urmatoarele optiuni de returnare a banilor:
  • a) Virament al sumei, care reprezinta contravaloarea produselor returnate, intr-un cont IBAN (deschis la orice banca din Romania) specificat de tine sau pe card, daca ai platit online.
  • b) Cod cupon (voucher) cu valoarea egala cu contravaloarea produselor returnate. Poti folosi codul de cupon pentru plasarea unei noi comenzi.
 • Pasul 2 – Noi facem solicitare catre firma de curierat pentru preluarea coletului de la adresa ta. Preluarea se realizeaza in 2-5 zile lucratoare de la momentul completarii formularului. Te rugam sa acorzi atentie sporita impachetarii coletului si sa te asiguri ca acesta va ajunge în siguranta la noi.
 • Pasul 3 – Coletul ajunge la noi si este verificat. Este bine sa stii ca nu vom accepta returnarea produselor deteriorate, cu mirosuri de parfum sau cu alte defecte, care ar impiedica revanzarea acestora. Daca vom ajunge in aceasta situatie si vom primi astfel de produse de la tine, deteriorate in urma folosirii/purtarii, sa stii ca nu ne ramane altceva de facut decat sa retrimitem catre tine aceleasi produse, cu ramburs de 38 lei (contravaloarea transportului dus-întors).
 • Pasul 4
  • a) Banii vor fi returnati, in maximum 30 zile calendaristice, in contul IBAN specificat de tine in formularul de retur sau pe card, daca ai platit online.
  • b) In cazul in care ai ales emiterea unui cod de cupon (voucher) pentru a plasa o noua comanda ne vom asigura ca, in termen de 24 de ore lucratoare (de la momentul in care noi am facut receptia coletului), vei primi pe adresa de e-mail un cod unic pe care il poti aplica in cosul de cumparaturi sau pe pagina de finalizare a comenzii.

Majoritatea returnarilor se fac din cauza faptului ca nu se verifica tabelele de marimi ale articolelor de imbracaminte. In continuare, iti vom raspunde anticipativ la unele intrebari:

Marimile intotdeauna difera de la producator la producator. Sunt persoane care ne solicita returnare pentru ca produsele sunt mai mari decat se asteptau, dar sunt si persoane care, pentru aceleasi produse, ne solicita returnare pentru ca sunt mai mici decat se asteptau. Depinde de fiecare dintre noi cum suntem obisnuiti in comert si de unde obisnuim sa ne achizitionam articole de imbracaminte. In concluzie, noi iti garantam ca vei face alegerea potrivita daca verifici tabelul de marimi.

Tabelul de marimi se gaseste pe pagina fiecarui produs, imediat sub butonul “Adauga in cos”, fiind semnalizat sub forma unui buton portocaliu pe care scrie “Verifica aici TABELUL DE MARIMI”.

Da, poti solicita returnarea unui produs sau a mai multor produse din comanda si nu vei achita transportul care presupune preluarea de la adresa ta si livrarea coletului la sediul nostru. Ne vom asuma noi aceasta cheltuiala.

Despre codul de cupon (voucher) emis in caz de returnare a produselor:

 • a) Este transmisibil
 • b) Poate fi folosit pentru achizitia oricarui produs de pe site-ul nostru
 • c) Se cumuleaza cu alte tipuri de reduceri sau vouchere
 • d) Perioada de valabilitate este de 24 de luni
 • e) Poate fi folosit o singura data pentru finalizarea unei comenzi
 • f) Poti achita integral cu voucher-ul sau poti aplica voucher-ul pentru o comanda de valoare mai mare si sa achiti diferenta prin plata ramburs sau online, cu cardul.

FORMULAR DE RETURNARE A PRODUSELOR

  Preluarea coletului se realizeaza de la aceeasi adresa la care a fost livrata initial comanda?
  DaNu

  Preluarea se va realiza de la urmatoarea adresa:

  Comanda initiala a fost achitata ramburs sau online, cu cardul?

  Cum doresti sa iti returnam contravaloarea produselor?

  Vei primi un cod de cupon (voucher), pe adresa ta de e-mail, pe care il vei putea folosi pentru plasarea unei noi comenzi.

  Cum doresti sa iti returnam contravaloarea produselor?

  Contravaloarea produselor returnate va fi creditata pe cardul cu care s-a facut initial plata comenzii.

  Vei primi un cod de cupon, pe adresa ta de e-mail, pe care il vei putea folosi pentru plasarea unei noi comenzi.