PROCEDURA DE RETURNARE A PRODUSELOR

I. Inainte de toate:

Dacă, la primirea coletului, ai observat că îți lipsesc anumite produse, că ți-am încurcat unul sau mai multe produse, că anumite produse au defecte de fabricație evidente, te rugăm să ne scrii folosind una dintre următoarele modalități: pe e-mail, printr-un mesaj privat pe pagina de facebook sau pe chat-ul live de pe site-ul nostru. Vom face verificările și vom rezolva situația în cel mai scurt timp. Suntem online de Luni până Vineri, între orele 08:00 – 16:00.

 

II. Vrei să returnezi unul sau mai multe produse

Dacă  nu ești mulțumit de calitatea produselor ai dreptul de a le returna în termen de 14 zile. Pot exista situații în cazul articolelor de îmbrăcăminte în care ai comandat mărimi prea mici/prea mari. Acest lucru s-a intamplat, cel mai probabil, pentru că te-ai grabit și nu ai verificat tabelul de marimi pe care îl găsești pe site, pe pagina fiecărui produs.

Noi venim în sprijinul tău și îți oferim RETUR GRATUIT. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de returnare de mai jos. Este foarte simplu, trebuie doar să urmezi pașii din formular.

In formularul de retur ai posibilitatea de a alege una dintre urmatoarele optiuni de retur:

 1.  Vreau voucher/cod de cupon  pe care sa il pot folosi pentru o noua comanda
  • Aceasta optiune este utila in situatia in care esti multumit de calitatea produselor dar ai ales gresit marimea/culoarea si doresti sa comanzi ulterior alte produse. Iti vom genera voucher-ul/codul de cupon si ti-l vom trimite pe e-mail atunci cand produsele returnate ajung la noi. Voucher-ul/Codul de cupon va avea o valoare fixa, egala cu valoarea produselor pe care le-ai returnat si se poate aplica in pagina cosului de cumparaturi sau pe pagina de finalizare a comenzii. Noua comanda pe care o vei plasa folosind codul de cupon nu poate avea o valoare mai mica decat valoarea voucher-ului/codului de cupon. Insa, poate avea o valoare mai mare si vei achita doar diferenta care ramane in urma aplicarii voucher-ului/codului de cupon.
 2. Vreau banii inapoi
  • Poti folosi aceasta optiune atunci cand doresti ca noi sa iti facem plata pentru produsele returnate direct in contul tau. Asigură-te că în formular ne vei specifica un cont IBAN valid, în RON, deschis la orice bancă din România. Îți vom face plata în termen de 14 zile lucrătoare din momentul în care recepționăm coletul cu produsele pe care le-ai returnat.

 

Te rugam sa retii următoarele aspecte:

 1. PRODUSELE NU SE POT INLOCUI – produsele se returnează și ulterior, dacă dorești alte produse, vei plasa o altă comanda. Poti alege prima optiune din formularul de retur (emiterea unui voucher/cod de cupon) in cazul in care doresti plasarea unei noi comenzi pe site-ul nostru.
 2. SUMA SE ACHITĂ EXCLUSIV PRIN BANCA – in cazul in care ai ales optiunea 2 din formular („Vreau banii inapoi”) si initial ai achitat comanda ramburs, noi iti vom putea face plata pentru produsele returnare doar în contul tău bancar (IBAN) pe care îl specifici în formularul de returnare. Nu se pot livra sume de bani prin curier, poștă sau alte servicii de transfer de bani.
 3. SOLICITARE FERMĂ DE RETURNARE – nu vom lua în considerare ca fiind solicitări ferme de returnare orice alte forme de comuncări ale intenției (pe e-mail, chat, Facebook, telefon etc). Doar în baza formularului de returnare completat de tine vom putea procesa returul.
 4. PRODUSE EXCEPTATE DE LA DREPTUL DE RETUR – produsele din categoria „Lenjerie intima” (chiloti, sutiene, body-uri, slipi, bustiere etc.) nu se pot returna din motive de igiena. De asemenea, te rugam sa nu returnezi produse purtate, cu mirosuri, murdare sau cu etichete rupte. In cazul in care vom primi de la tine astfel de produse retur, vom fi nevoiti sa le expediem din nou catre tine si sa achiti transportul pentru aceasta expeditie.

În baza formularului de retur completat de tine, noi vom face ordin de ridicare către firma de curierat. Vor ajunge la adresa ta în 1-5 zile lucrătoare și vor ridica produsele pe care dorești să le returnezi.  Te rugăm să ambalezi cu grijă produsele, așa cum am facut și noi pentru tine, astfel încât să ajungă în siguranță la noi.

Majoritatea returnarilor se fac din cauza faptului ca nu se verifica tabelele de marimi ale articolelor de imbracaminte. In continuare, iti vom raspunde anticipativ la unele intrebari:

Marimile intotdeauna difera de la producator la producator. Sunt persoane care ne solicita returnare pentru ca produsele sunt mai mari decat se asteptau, dar sunt si persoane care, pentru aceleasi produse, ne solicita returnare pentru ca sunt mai mici decat se asteptau. Depinde de fiecare dintre noi cum suntem obisnuiti in comert si de unde obisnuim sa ne achizitionam articole de imbracaminte. In concluzie, noi iti garantam ca vei face alegerea potrivita daca verifici tabelul de marimi.

Tabelul de marimi se gaseste pe pagina fiecarui produs, imediat sub butonul „Adauga in cos”, fiind semnalizat sub forma unui buton rosu pe care scrie „TABEL DE MARIMI”.

Da, poti solicita returnarea unui produs sau a mai multor produse din comanda si nu vei achita transportul care presupune preluarea de la adresa ta si livrarea coletului la sediul nostru. Ne vom asuma noi aceasta cheltuiala.

FORMULAR DE RETURNARE A PRODUSELOR

  Preluarea se va realiza de la urmatoarea adresa:

  Selecteaza optiunea de retur

  Iti vom genera un voucher/cod de cupon pe care il vei putea folosi pentru plasa o noua comanda

  Contravaloarea produselor returnate va fi virata in contul tau pe care il specifici mai jos.