Plata la livrare

  • Plata la livrare pentru coletele livrate prin curier, direct la adresa ta
    • Plata se face in lei, integral la livrare, curierului care se deplaseaza la adresa pe care ai specificat-o pe pagina de finalizare a comenzii.
  • Plata la livrare pentru coletele livrate cu ridicare personala din EasyBox
    • Plata se face doar cu cardul la ridicarea produselor din lockere.
    • Recomandam plata online cu cardul, direct pe buymore.ro. Exista lockere care nu au activa plata cu cardul la ridicarea produselor.

Pentru ambele variante de mai sus, se aplica un cost de procesare plata la livrare in valoare de 3 lei. Plata online, cu cardul, pe buymore.ro este gratuita.

Plata Online

Presupune plata online folosind carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro). Platile se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Mobil Pay

“3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!