Expedierea comenzilor se realizeaza in 1-2 zile lucratoare, cu exceptia acelor comenzi care contin unul sau mai multe produse precomandate. In cazul celor din urma, expedierea se realizeaza in aproximativ 7 zile lucratoare. Pe pagina fiecarui produs ai posibilitatea sa verifici stocul. In cazul in care se afiseaza mesajul „Disponibil pentru precomanda” si alegi sa adaugi in cos acel produs, termenul de expediere al intregii comenzi va fi de 7 zile lucratoare.

Livrarea comenzilor se realizeaza in 24 – 48 ore lucratoare de la expedierea acestora. Pe buymore.ro ai flexibilitate in aceasta privinta, astfel incat poti alege dintre 4 metode de livrare:

  1. Sameday Curier – de la 17 lei
  2. DPD Curier – de la 15 lei
  3. GLS Curier – de la 16 lei
  4. Ridicare personala din EasyBox – de la 12 lei

Costurile finale ale expedierilor se calculeaza automat pe pagina de finalizare a comenzii, in functie de valoarea comenzii, dimensiunea coletului si adresa de livrare. Pentru comenzi cu valoare mai mare de 200 lei livrarea este gratuita, indiferent de metoda de livrare pe care ai ales-o.

In cazul comenzilor platite la livrare (ramburs direct curierului sau cu cardul la easybox) se aplica o taxa de procesare plata la livrare in valoare de 3 lei. Daca plata a fost facuta online, la plasarea comenzii, aceasta taxa nu se aplica.

Firmele de curierat (variantele 1, 2 si 3) livreaza in toata tara, fara taxe pentru kilometri suplimentari, direct la adresa ta. In momentul in care buymore.ro preda coletul tau curierului, vei primi un e-mail si un SMS cu numarul de AWB (numarul de urmarire al coletului). De cele mai multe ori, daca astazi ai primit SMS/e-mail cu numarul de AWB, a doua zi curierul se va deplasa la adresa ta pentru livrare. Vei primi informatii suplimentare prin SMS, in ziua livrarii, privind intervalul orar in care vei fi cautat pentru livrare. Te rugam sa te asiguri ca in acel interval orar va fi cineva la adresa pentru a putea prelua coletul. In cazul in care acest lucru nu este posibil, te rugam sa iei din timp legatura cu soferul pentru a stabili, de comun acord, o alta ora sau zi pentru livrare.

Pentru mai multe informatii privind livrarea cu ridicare personala de la Easybox, te rugam sa accesezi pagina Livrare EasyBox