Livrarea comenzilor se realizeaza prin curier rapid, in toata tara, in termen de 3-10 zile lucratoare. Costul de livrare pentru o comanda (indiferent de numarul/greutatea produselor comandate) este de 19 lei. Exceptie fac comenzile cu valoarea mai mare de 200 lei, pentru care noi oferim livrare GRATUITA.

Timpii de livrare se pot observa pe pagina fiecarui produs, la sectiunea “Data de livrare estimata:”. Intervalul de zile specificat reprezinta data la care curierul te va contacta pentru livrare.

In momentul in care noi predam coletul catre firma de curierat vei primi un SMS pe numarul tau de telefon, precum si un e-mail cu numarul de AWB (numarul de urmarire al coletului). In dimineata zilei in care se va efectua livrarea primesti un alt SMS, de la firma de curierat, cu un interval orar in care se va face livrarea si cu numarul de telefon al soferului care se va deplasa la adresa ta. Este important sa te asiguri ca in acel interval orar va fi cineva la adresa pentru a prelua coletul. In cazul in care acest lucru nu este posibil, te rugam sa iei din timp legatura cu soferul pentru a stabili, de comun acord, o alta ora sau zi pentru livrare.

buymorebuymore

Expedierea coletelor se face prin firmele de curierat partenere, GLS Romania sau DPD care se vor ocupa de preluarea, manipularea si livrarea pana la adresa specificata de tine in pagina de finalizare a comenzii.