BUY MORE – Magazinul tau cu preturi corecte

Multumim ca ai ales sa fii clientul nostru!

Buy More. Ro este un magazin online pentru romani, cu livrare exclusiv pe teritoriul Romaniei. Inca de la infiintare – 2017, echipa noastra isi propune sa vina in fata clientilor cu cel mai bun raport calitate-pret pentru produsele comercializate. Alegem cu atentie produsele listate pe buymore.ro si mentinem calitatea produselor, diversificand constant gama de produse.

Pana in prezent, am reusit sa acoperim un segment important din piata: articole imbracaminte de baza. Cu ajutorul clientilor nostri, am identificat cele mai mari nevoi din nisa si ne-am adaptat astfel incat sa putem oferi si experiente de calitate, nu doar produse de calitate la preturi corecte. Am identificat cea mai mare temere a clientilor din aceasta nisa: teama de a nu alege marimea potrivita. Astfel, pe buymore.ro beneficiezi de retur gratuit, simplu si rapid. Returul gratuit reprezinta si o garantie pentru calitatea produselor.

De asemenea, ascultand activ nevoile clientilor, am descoperit ca din ce in ce mai multi clienti ne aleg ca furnizori en-gros pentru a aduce plus valoare propriilor afaceri. Promitem ca in viitorul apropiat vom avea o sectiune separata, bine pusa la punct, pentru aceste solicitari.

Date juridice

  • SC Alena Velop Graphics SRL
  • C.I.F: RO37162192
  • Reg. Com: J10/234/2017
  • Adresa: Buzau, Pietroasele, str Crizantemelor, nr. 1

Luni-Vineri: 08:00 – 16:00

contact@buymore.ro
0371 71 73 73

Branduri/Producatori

PARTENERI

Parteneri servicii curierat – Coletul tau este pe maini bune

buymore

Platile online, cu cardul, sunt asigurate de MobilPay (Netopia)

buymore