Hei, salutare! Bine ai venit pe www.buymore.ro

Juridic vorbind, noi suntem SC Alena Velop Graphics SRL. Avem urmatoarele date de identificare la Registrul Comertului: J10/234/2017, CUI: 37162192. Avem sediul si punctul de lucru in jud. Buzau, Comuna Pietroasele. Pietroasele este o zona viticola, recunoscuta pentru vinurile deosebite dar si pentru faptul ca este locul in care s-a descoperit marele tezaur “Closca cu puii de aur”. Ne-am inceput activitatea in Martie 2017 si, datorita voua, pana astazi am reusit sa dezvoltam urmatoarele proiecte pentru a va satisface nevoile:

  • www.ideicadouripersonalizate.ro – site cu produse personalizate de noi, in regim de comanda. Aici gasesti o multime de idei originale cu care sa-ti incanti prietenii, rudele.
  • www.buymore.ro – site cu produse de baza, la cel mai bun raport calitate-pret, completat cu idei elegante de produse realizate chiar de noi.
  • www.fantastici.ro – site cu produse pe care le personalizezi singur, direct pe site. Previzualizezi produsele si primesti acasa exact ceea ce configurezi pe site.

Pentru a cunoaste mai bine echipa noastra, te invitam sa parcurgi postarea de mai jos.