Comenzile se plaseaza online, direct pe site. Se navigheaza prin categorii si se aleg produsele preferate prin adaugarea in cos. Anumite produse necesita si selectarea unor optiuni (culoare, marime etc) inainte de adaugarea in cos. Ulterior, comanda se finalizeaza prin introducerea detaliilor de facturare si livrare.

Te rugam sa tii cont de faptul ca nu vom putea prelua comenzi telefonice. Dupa cum ai observat, pe site-ul nostru gasesti multe produse, fiecare disponibile in mai multe culori si/sau marimi. Astfel, riscul unei confuzii sau neintelegeri este destul de mare. Daca nu te descurci in plasarea unei comenzi direct pe site, te putem asista telefonic in timpul programului de lucru.

Livrarea

Livrarea comenzilor se realizeaza prin curier rapid, in toata tara, in termen de 3-10 zile lucratoare. Costul de livrare pentru o comanda (indiferent de numarul/greutatea produselor comandate) este de 19 lei. Exceptie fac comenzile cu valoarea mai mare de 200 lei, pentru care iti oferim livrare GRATUITA.

Timpii de livrare se pot observa pe pagina fiecarui produs, la sectiunea „Data de livrare estimata:”. Intervalul de zile specificat reprezinta data la care curierul te va contacta pentru livrare.

In momentul in care noi predam coletul catre firma de curierat vei primi un SMS pe numarul tau de telefon, precum si un e-mail cu numarul de AWB (numarul de urmarire al coletului). Astfel, stii ca in urmatoarea zi lucratoare vei fi contactat pentru livrarea coletului. In dimineata zilei in care se va efectua livrarea primesti un alt SMS, de la firma de curierat, cu un interval orar de 3 ore in care se va face livrarea si cu numarul de telefon al soferului care se va deplasa la adresa ta. Este important sa te asiguri ca in acel interval orar va fi cineva la adresa pentru a prelua coletul. In cazul in care acest lucru nu este posibil, te rugam sa iei din timp legatura cu soferul pentru a stabili, de comun acord, o alta ora sau zi pentru livrare.

buymore

Expedierea coletelor se face prin firma de curierat partenera, GLS Romania, care se va ocupa de preluarea, manipularea si livrarea pana la adresa specificata de tine in pagina de finalizare a comenzii.

Metode de plata

Modalitatea de plata se alege pe pagina de finalizare a comenzii:

Plata ramburs:
Plata se face in lei, integral, la livrare, curierului care se deplaseaza la adresa pe care ai specificat-o pe pagina de finalizare a comenzii.

Plata Online (Card):
Presupune plata online folosind carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro). Platile se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Mobil Pay

“3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!