Luni – Vineri
08:00 – 16:00

Programul nostru este de Luni pana Vineri, intre orele 08:00 – 16:00. Ne puteti contacta  folosind una dintre urmatoarele variante:

  • formularul de contact pe care il gasesti mai jos, pe aceasta pagina
  • direct pe e-mail contact@buymore.ro
  • printr-un mesaj privat pe pagina noastra de facebook
  • folosind chat-ul live de pe site-ul nostru
  • telefonic: 0371 71 73 73

IMPORTANT!
Pentru o mai buna operabilitate, te rugam sa plasezi comanda direct pe site. Totusi, daca doresti sa plasezi o comanda telefonic, pe e-mail/facebook/chat este necesar sa ne comunici codurile produselor. Este foarte important acest lucru, pentru ca pe buymore.ro avem o multime de produse. Multe dintre ele sunt foarte asemanatoare si nu ne dorim sa facem confuzii. Codul produsului se gaseste pe pagina fiecarui produs, chiar sub butonul ‘Adauga in cos’. Iti multumim pentru intelegere!

    RETURNAREA PRODUSELOR

    In cazul in care ai primit un colet de la noi si doresti sa returnezi unul sau mai multe produse, te rugam sa completezi formularul de retur de pe pagina Returnarea produselor. Pe aceasta pagina gasesti toate informatiile necesare privind procedura de retur. Returul este gratuit, simplu si rapid. Completeaza formularul specificand contul in care doresti sa iti facem plata pentru produsele returnate. Ulterior, noi ne ocupam de tot.